Пиши ни

Чуствувајте се слободно да разговарате со нашите претставници во секое време или пратете ни email и ќе Ви биде одговорено во најкраток можен рок.

Дирекција

 • Адреса: М. Т. Гологанов 33,
  1000, Скопје, Македонија

 • Телефон: +389 2 3223 112

 • Мобилен: +389 75 233 286

 • Мобилен: +389 75 270 081

 • Мобилен: +389 76 454 599

 • Email:contact@feromont.mk

Погон

 • Адреса: Лисец 2а,
  1000, Скопје, Македонија

 • Телефон: +389 2 2442 328

 • Мобилен: +389 78 200 285

 • Мобилен: +389 78 400 242

 • Мобилен: +389 75 233 286

 • Мобилен: +389 75 270 081

 • Email:info@feromont.mk

Наша Локација